Vælg en side

VÆGTKONTROL

Få den vægt du drømmer om – uden kamp og kur!

Vi er alle født med et helt naturligt forhold til mad. Et forhold, hvor vi spiser, når vi er sultne og stopper, når vi er mætte.
Hypnosen hjælper dig tilbage til den naturlige forholdemåde til mad.
Vi fjerner effektivt enhver form for trang, uanset om det handler om trøstespisning, vanespisning, overspisning – trangen forsvinder og gør det nemt at opnå vægtkontrol i løbet af meget kort tid.
Alle former for kamp og kur aflyses. Du slipper for besværlige indkøb; du slipper for at veje din mad og udregne komplicerede point. Du lever dit daglige liv og spiser helt almindelig mad. Du går på cafe og til fest, som du plejer. Det er enkelt og let og effekten er varig og permanent.

Et vægtforløb består af 3-5 behandlinger

De første tre behandlinger planlægges, når du kontakter mig, da de skal ligge med et bestemt interval.
Hypnosen fjerner din trang og gør det muligt for dig udelukkende at spise, når du er sulten. I løbet af de tre første behandlinger får du lejlighed til at rydde op i gamle tanker og følelser, og i takt med at dit sind bliver lettere og lettere, vil du opleve, at din krop også bliver lettere og lettere. Den former sig efter din sindstilstand. Let sind = let krop!

Du vil lære

“de fire nøgler” at kende – hemmeligheden bag et succesfuldt vægttab!
Du vil få udleveret en CD, som hjælper dig med til holde fokus på projektet mellem behandlingerne.
Derudover vil du blive instrueret i selvhypnose – en teknik, som kan hjælpe dig med at opnå forandring på vægten, men også i andre områder af dit liv.

PRISER

Klippekort til tre behandlinger: 3000 kr
Klippekort til fem behandlinger: 5000 kr

BETALING

  • Mobile pay: 40766783
  • Bankoverførsel til Jyske Bank reg. 7253 konto 115869-8 Ved bankoverførsel, medbring kvittering for overførsel.
  • Eller kontant ved fremmøde

VED AFBUD

Ring senest kl. 15 dagen før den aftalte tid. Ellers faktureres normalprisen for den aftalte tid.

 

Skriv til mig ang. et forløb

Efter 3 fødsler havde der sat sig nogle ekstra kilo, som jeg ikke kunne slippe af med. Jeg havde forsøgt med adskillige kure, men forgæves. Jeg havde fået tilegnet mig dårlige vaner og mønstre, hvor jeg forbandt hygge med ”tygge” og kunne glæde mig til at komme hjem efter en arbejdsdag for at tømme skabet for søde sager.
Efter at have hørt flere succesoplevelser omkring vægtkontrol og hypnose, måtte jeg da også give det en chance. Dette var det helt rigtige valg – Hypnosen fjernede fuldstændigt trangen til søde sager og satte fokus på det sunde liv. Jeg nyder livet nu, hvor jeg er den, der styrer og har den fulde kontrol over, hvad jeg spiser. Jeg har opnået et helt naturligt forhold til mad og sætter pris på sunde og gode råvarer og nyder med god samvittighed at spise den.
En ekstra bonus er generelt mere velvære, energi og overskud i hverdagen! Den nemmeste og enkleste ”kur” og et super forløb, som jeg varmt kan anbefale! 1000 tak til Helle Harbjerg! Kvinde, 36 år

Folkeskolelærer

Jeg har det fantastisk. Jeg cykler og laver gymnastik en time hver dag og går stadig til vandgymnastik. Jeg er gladere, stærkere og har en masse energi. Jeg har tabt 13 kg og 17 cm i taljen, og jeg har en masse bukser jeg kan passe. Det er kun rynkerne på min kind der var pænere, da de var fyldt ud :o) 1000 tak for hjælpen. 
Jeg vil, jeg kan, jeg skal.  Kvinde, 62 år

Det er nu otte måneder siden mit første besøg hos Helle. Jeg har smidt over tyve kilo og vægten er stadig nedadgående. Jeg er simpelthen så glad for min beslutning om at bruge hypnoseterapi til at opnå kontrol over trang, tanker og vægt. Kvinde, 38 år

Ingeniør

Jeg ved ikke om du kan blive ved med at huske mig, men efter alt hvad du har gjort for mig, synes jeg du bør have muligheden for at følge med i mine fremskridt. 
 
Den 21 september 2012 havde vi vores første snak – en snak der ændrede mit liv, og selv om jeg ikke troede på hypnose har det gjort at jeg uden nogen speciel indsats, synes jeg selv, har været i stand til at tabe mig totalt 22 kg, og har været stabil i 6 måneder – det har virkelig gjort en stor forskel med hensyn til det overskud som jeg har i dagligdagen. 
 
Tak for hjælpen, jeg håber at nogen af de mange som jeg har fortalt om din store indsats for mig, er blevet dine kunder.  Mand, 54 år