Vælg en side

BØRN

Børn befinder sig hele tiden på grænsen af hypnotisk tilstand og derfor er de meget lette at arbejde med i hypnoseterapi

Når børn oplever fobi, angst eller andre begrænsende fornemmelser i deres liv, er hypnoseterapi en let og enkel måde at behandle problemet på.
Når jeg modtager børn i klinikken, sker det altid sammen med mor og/eller far den første gang. Vi starter med at tale om, hvad det er, barnet gerne vil af med. Når vi er klar til at lave hypnose, vises de voksne udenfor, så barnet og jeg har ro til at ordne problemet.
For et godt resultat er det vigtigt, at barnets nærmeste relationer også er parate til at give slip på problemet. Af og til anbefaler jeg, at forældrene også modtager hypnose.

Børnene får, ligesom voksne, også selvhypnose med hjem

Det kan være i form af en godnathistorie, som de enten selv skal læse hver aften, eller have læst højt af mor eller far.
Behandlingen af børn har en legende og let tilgang. Ofte leger vi med forestillingsevnen ved hjælp af penduler eller ganske særlige magiske sten, hvilket børnene synes er rigtig sjovt. De får også deres eget pendul eller sten med hjem.

Hvis det, som fylder ubehageligt for barnet, viser sig at være relationelt betinget

så henviser jeg til en af mine samarbejdspartnere, Mikkel Laust Birk, www.familiebehandling.com. Han er ekspert i at hjælpe børn og familier til at finde strategier til at klare sig igennem svære perioder i livet på en behagelig og for alle parter tilfredsstillende måde.
Hvis du er i tvivl om, hvad det egentlig er, dit barn tumler med, så ring eller skriv til mig – så finder vi sammen ud af det.

PRISER

1. session: 1250 kr.
Evt. opfølgende behandling koster 1000 kr.
Rigtig mange problemer kan ordnes med en enkelt behandling. Jeg anbefaler dog, at du altid bestiller en tid til opfølgning efter den første behandling. Du er altid velkommen til at ringe afbud, hvis du oplever, at din opfølgning er helt unødvendig.

BETALING

  • Mobile pay: 40766783
  • Bankoverførsel til Jyske Bank reg. 7253 konto 115869-8 Ved bankoverførsel, medbring kvittering for overførsel.
  • Eller kontant ved fremmøde

KLIPPEKORT

Klippekort til tre behandlinger: 3000 kr
Klippekort til fem behandlinger: 5000 kr

VED AFBUD

Ring senest kl. 15 dagen før den aftalte tid. Ellers faktureres normalprisen for den aftalte tid.

Skriv til mig ang. et forløb

Hej Helle.
Vil lige skrive og fortælle om Mathildes weekend i Rønbjerg.
Det var en stor oplevelse for hende, at hun kunne sove ude for første gang i flere år, at være sammen med veninder uden at tænke på alt muligt andet.
Hun ringede en gang hele weekenden for at fortælle, hvor sjovt det var, så det var super.
Det er utroligt, at det kan lade sig gøre efter kun en behandling, så vi er meget glade begge to og takker mange gange. Anonym

Jeg besøgte Helle i forbindelse med min datters angst for hvepse. Hun var på daværende tidspunkt 8 år.
Det hele begyndte, da hun ulykkeligvis trådte i et hvepsebo i sin SFO. Hun blev stukket mange gange over hele kroppen og kom af sted akut til læge
Det var en forfærdelig oplevelse for hende, som satte sig som angst i kroppen. Hun rystede og skælvede, hver gang hun hørte noget summen. Begyndte at græde og skrige.
Det er svært at have det sådan, når man som i Danmark hele juli og august er belejret af summende insekter og derfor opsøgte jeg Helle.
Min datter fik en enkelt session og der har ikke været angst siden. Anonym

Kære Helle

Tusinde tak for hjælpen med at jage min søns fobi langt væk.

I hele hans 13 årige liv, har angsen for de høje brag som fyrværkeri har medført, betydet at han ikke turde gå uden for eller opholde sig i nærheden af fyrværkeri. Vi havde nok forestillet os at han ville vokse fra det (det hører man jo ofte om), men tiden gjorde ikke noget for vores dreng. Vi har prøvet, da han var yngre, at “tvinge” ham med ud, mens vi med den største overbevisende stemme fortalte ham, at der ikke skete noget. Vi har udstyret ham med høreværn, ørepropper, og musik i ørene, men intet hjalp. Vi har set ham stå og takke nej til venner, som ville have ham med ud. Vi har set ham skamme sig over sin angst, og det er kun blevet værre med tiden.

Netop skammen fik ham til at bede os om mere hjælp til at blive angsten kvit, og havde vi vidst hvad vi ved i dag, havde vi nok bestilt en tid hos dig for mange år siden. Vi er rørt til tårer over at kunne bevidne, hvordan angsten bliver mindre og mindre. At se vores dreng stå sammen med familien og fyre fyrværkeri af. At kunne se den stolthed, der kom i hans ansigt, da det gik op for ham, at han var ved at få kontrollen over det, der havde fyldt så urimeligt meget i ham i alle de år, er ganske enkelt ubeskriveligt. Derfor er “Tak” et underligt ord i denne sammenhæng, for det føles langt fra tilstrækkeligt.

 

Mange hilsner fra familien, der nu alle sammen glæder sig til nytårsaften Anonym