Vælg en side

FOBIER

Synes du det er flovt, at være bange for ting

Synes du det er flovt, at være bange for ting, som du med din fornuft ved, at du ikke bør være bange for? Bruger du energi på at undgå bestemte steder eller situationer, fordi du ikke ønsker at afsløre din fobi?
Fobi dækker over angst for noget specifikt. Det kan være lukkede rum, åbne pladser, bestemte dyr, flyvning, tandlæger, vand…. eller hvad som helst andet.

Intet menneske er skabt til at leve med fobi

I hypnosen får du mulighed for at bearbejde de oplevelser, der har udløst fobien – men på sikker afstand. Også selvom du ikke i bevidst tilstand ved, hvad der har udløst fobien.

Vi rydder op

i dine tanker og overbevisninger om dig selv og giver dig mulighed for at give slip på fortidens begrænsninger og besværligheder, så du kan leve dit liv i frihed og helt uden begrænsende tilstande.

PRISER

1. session: 1250 kr.
Evt. opfølgende behandling koster 1000 kr.
Rigtig mange problemer kan ordnes med en enkelt behandling. Jeg anbefaler dog, at du altid bestiller en tid til opfølgning efter den første behandling. Du er altid velkommen til at ringe afbud, hvis du oplever, at din opfølgning er helt unødvendig.

BETALING

  • Mobile pay: 40766783
  • Bankoverførsel til Jyske Bank reg. 7253 konto 115869-8 Ved bankoverførsel, medbring kvittering for overførsel.
  • Eller kontant ved fremmøde

KLIPPEKORT

Klippekort til tre behandlinger: 3000 kr
Klippekort til fem behandlinger: 5000 kr

VED AFBUD

Ring senest kl. 15 dagen før den aftalte tid. Ellers faktureres normalprisen for den aftalte tid.

Skriv til mig ang. et forløb

Jeg led af tandlæge skræk og derfor ringede jeg til Helle for at få hjælp. Jeg turde ikke gå til tandlæge, og når jeg endelig kom af sted var det fordi at jeg havde så ondt, så jeg ikke kunne holde det ud længere.
Jeg havde det virkelig dårligt! Jeg rystede. kom altid for sent, meldte afbud i sidste øjeblik og græd, når jeg sad i tandlægestolen. Bedøvelsen hjælp ikke på mig, fordi jeg var så nervøs og anspændt. Efter en gang hypnose var sommerfuglene væk, jeg kunne ringe og bestille tid ved tandlægen uden at ryste. Jeg sad i venteværelset uden at være ved at kaste op og da jeg kom i tandlægestolen var jeg helt rolig. Det var helt fantastisk at en gang hypnose kunne tage min tandlæge skræk. Tak for det Helle. Anonym

Jeg besøgte Helle i forbindelse med min datters angst for hvepse. Hun var på daværende tidspunkt 8 år.
Det hele begyndte, da hun ulykkeligvis trådte i et hvepsebo i sin SFO. Hun blev stukket mange gange over hele kroppen og kom af sted akut til læge
Det var en forfærdelig oplevelse for hende, som satte sig som angst i kroppen. Hun rystede og skælvede, hver gang hun hørte noget summen. Begyndte at græde og skrige.
Det er svært at have det sådan, når man som i Danmark hele juli og august er belejret af summende insekter og derfor opsøgte jeg Helle.
Min datter fik en enkelt session og der har ikke været angst siden. Anonym

Kære Helle

Tusinde tak for hjælpen med at jage min søns fobi langt væk.

I hele hans 13 årige liv, har angsen for de høje brag som fyrværkeri har medført, betydet at han ikke turde gå uden for eller opholde sig i nærheden af fyrværkeri. Vi havde nok forestillet os at han ville vokse fra det (det hører man jo ofte om), men tiden gjorde ikke noget for vores dreng. Vi har prøvet, da han var yngre, at “tvinge” ham med ud, mens vi med den største overbevisende stemme fortalte ham, at der ikke skete noget. Vi har udstyret ham med høreværn, ørepropper, og musik i ørene, men intet hjalp. Vi har set ham stå og takke nej til venner, som ville have ham med ud. Vi har set ham skamme sig over sin angst, og det er kun blevet værre med tiden.

Netop skammen fik ham til at bede os om mere hjælp til at blive angsten kvit, og havde vi vidst hvad vi ved i dag, havde vi nok bestilt en tid hos dig for mange år siden. Vi er rørt til tårer over at kunne bevidne, hvordan angsten bliver mindre og mindre. At se vores dreng stå sammen med familien og fyre fyrværkeri af. At kunne se den stolthed, der kom i hans ansigt, da det gik op for ham, at han var ved at få kontrollen over det, der havde fyldt så urimeligt meget i ham i alle de år, er ganske enkelt ubeskriveligt. Derfor er “Tak” et underligt ord i denne sammenhæng, for det føles langt fra tilstrækkeligt.

 

Mange hilsner fra familien, der nu alle sammen glæder sig til nytårsaften Anonym