Vælg en side

STRESS / DEPRESSION

Er du træt af at være træt og udkørt – led og ked af at være trist og nervøs 

Hypnoseterapi kan hjælpe, når du føler dig fanget i en tilstand af overbelastning og overdreven sensitivitet, uanset om tilstanden har været hos dig i lang eller kort tid.
Når du kommer hos mig, vil du formentlig kunne genkende fornemmelsen af, at sindet er fyldt op med negative overbevisninger om din formåen og dine muligheder for forandring. Denne overbevisning kan jeg, sammen med dig, være med til at forandre.

Gennem hypnose opnår du den dybeste ro, du kan forestille dig

Vi arbejder med at bringe dine indre ressourcer af ro, overblik, styrke og mod frem i dig, sådan at du kan give slip på tilstanden af anspændthed og tristhed. Vi rydder op i dine tanker og overbevisninger om dig selv og giver dig mulighed for at give slip på fortidens begrænsninger og besværligheder, så du kan leve dit liv i frihed og helt uden begrænsende tilstande. 

Du bliver også introduceret til begrebet mindfulness

I behandlingen af stress og depression vil du også blive introduceret til begrebet mindfulness og du vil få udleveret øvelser, som du skal bruge tid på derhjemme, samt lydfiler med guidede meditationer og hypnosesessions. 

PRISER

1. session: 1250 kr.
Evt. opfølgende behandling koster 1000 kr.
Rigtig mange problemer kan ordnes med en enkelt behandling. Jeg anbefaler dog, at du altid bestiller en tid til opfølgning efter den første behandling. Du er altid velkommen til at ringe afbud, hvis du oplever, at din opfølgning er helt unødvendig.

BETALING

  • Mobile pay: 40766783
  • Bankoverførsel til Jyske Bank reg. 7253 konto 115869-8 Ved bankoverførsel, medbring kvittering for overførsel.
  • Eller kontant ved fremmøde

KLIPPEKORT

Klippekort til tre behandlinger: 3000 kr
Klippekort til fem behandlinger: 5000 kr

VED AFBUD

Ring senest kl. 15 dagen før den aftalte tid. Ellers faktureres normalprisen for den aftalte tid.

Skriv til mig ang. et forløb

Efter et arbejdsrelateret stress sammenbrud og en lang periode med angst, uro, nervøsitet, vrede, tristhed, tudeture, søvnløshed og absolut ingen energi fik jeg endelig hovedet oven vande igen og kom tilbage på arbejde – og også på fuld tid. 
Jeg kæmpede dog stadig dagligt med angst, nervøsitet, manglende selvværd og fornemmelsen af “ikke at være god nok” og tog Rosenrod hver dag, for at holde det nede. 
En veninde havde tidligere i forløbet anbefalet Helle og jeg blev enig med mig selv om, at nu skulle det være. 
Jeg kontaktede Helle, som på daværende tidspunkt befandt sig i Afrika, men hun gav sig tid til at svare, finde en tid til mig så snart hun var hjemme igen – og gav mig gode råd omkring hvad jeg selv kunne gøre for at få det bedre, indtil jeg kunne få en behandling. 
Allerede da vidste jeg, at det her kunne kun blive godt og jeg havde fuld tillid til Helle. 
Knapt to måneder efter, var det tid til min behandling. Helles gode råd havde allerede rykket mig en del, men der var plads til forbedring – og det skal jeg love for der kom. 
Dagen efter min første behandling vågnede jeg med en underlig, men god og varm følelse af lethed i kroppen – jeg følte mig glad, tryg og ubekymret – det var helt vildt! Boblende af glæde kørte jeg på job og havde den bedste dag i meget lang tid.. 
Da jeg kom til min anden behandling, spurgte Helle hvor jeg lå på en skala fra 1-10 og mit svar var “nok 8”. 
Og jeg fortalte begejstret Helle om, at jeg efter 11/2 uge, som bonus havde opdaget, at jeg havde gået tur med hunden alene i mørke uden at være bange – og også havde sovet alene hjemme uden at være bange for det – begge dele har jeg ellers haft svært ved i så mange år, at det bare var blevet “normalt” for mig. Men min behandling havde gjort mig så tryg, at jeg slet ikke havde tænkt over at være bange mere. 
Ugen efter min anden behandling skyllede 10-tallet så pludseligt ind over mig og trods travlhed, lange dage og deadlines på jobbet, så er det der stadig! Jeg har det SÅ godt og er fri af alt det gamle, der tidligere har gjort ondt. Nu er der overskud og glæde til at leve livet, og ikke bare tilbringe det… 
At komme hos Helle, er det bedste jeg har gjort for mig selv længe og jeg kan kun anbefale hende på det varmeste. Af hjertet tak for din måde at være på, Helle… Hypnose rocks Kvinde, 42 år

Grafisk designer

Jeg skriver for at fortælle dig, at jeg de sidste uger har været i haven hver eneste dag. Jeg nyder at ligge der på knæ og luge mine beder for ukrudt – og jeg forestiller mig, at det i virkeligheden er mit sind jeg luger, indtil kun roserne står tilbage. Jeg har også været i fitness hver dag de sidste uger, siden jeg stoppede hos dig. Det må være fem uger siden nu.  
Jeg har det SÅ godt, Helle. Jeg har halveret min medicin nu og det er som om jeg tænker mere klart.  
Hvor er jeg glad for at jeg fandt dig og for at jeg lyttede til dig, selvom jeg i starten syntes det lød som noget hokus-pokus, alt det der med selvhypnose. Jeg tog fejl, og det er jeg bare glad for. Tænk, jeg tror at jeg måske en dag er klar til at smide medicinen – min krykke, som du siger. Det havde jeg aldrig troet muligt.” 
Kvinde, 62 år

Helle Harbjerg, ikke kun hende men hypnosen i sig selv også, har hjulpet mig igennem en svær tid i mit liv. Negativ tankegang, dårligt selvværd, manglende lyst og overskud, er nogle af de ting som Helle har hjulpet mig med at få bedre kontrol over, for ikke at nævne at jeg efter noget tid hos Helle var i stand til at lægge antidepressiverne fra mig, som ellers havde været en del af mit liv en to og et halvt års tid.

Så jeg kunne helt klart se resultater. Anonym