Vælg en side

RØGFRI

Det er virkelig fantastisk, at jeg nærmest føler mig som om, at jeg aldrig har røget, selvom min fornuft siger mig, at jeg har

Jeg er totalt ligeglad med, om der sidder/står nogen ved siden af mig og ryger, bortset fra, at det kan blive for meget og ganske ubehageligt, hvis man ikke kan undgå at få det i hovedet. Jeg har det slet ikke, som jeg havde det i ”gamle dage”, når jeg forsøgte at holde, at jeg var lige ved at stille mig direkte i trækvinden for at få mest mulig af lugten. Så, hypnose mod rygning – det er effektivt.” Kvinde, 51 år, bogholder.

Rygning er noget vældig personligt

Alle har deres egen historie om at være ryger og om, i visse situationer, at være afhængig. Ofte hører man om rygere, der har været stoppet, men som er startet igen, fordi ”noget” skete i deres liv, som påkaldte trangen til cigaretter.
I hypnosen vikler vi dig ud af din egen personlige rygerhistorie og hjælper dig til at finde alternative måder at håndtere de specifikke hændelser, der forstærker trangen til at ryge. Du får mulighed for at skrive en ny historie om dig selv. En historie om at være fri af byrden omkring rygning, fri til at leve det røgfrie liv, du foretrækker.
Hypnose fjerner ganske enkelt din trang til cigaretter. Vi styrker din mentale rygrad og din beslutsomhed. Når du forlader klinikken efter første behandling, vil du ikke længere have trang til at ryge.

Du vil få udleveret en CD

Som hjælper dig til at holde fokus på projektet og til at holde trangen væk.
Du vil også blive instrueret i at lave selvhypnose. Et effektivt værktøj, som giver dig mulighed for at styre gamle vaner og mønstre og skaber forandring i din måde at tænke på dig selv – og holder dig fast i at være røgfri.
Det eneste du skal medbringe til din første behandling er beslutningen om at blive røgfri. Og så skal du nyde dine cigaretter, indtil vi ses.

PRIS

1. behandling: 1500 kr. Evt. opfølgende behandling koster 1000 kr.

BETALING

  • Mobile pay: 40766783
  • Bankoverførsel til Jyske Bank reg. 7253 konto 115869-8 Ved bankoverførsel, medbring kvittering for overførsel.
  • Eller kontant ved fremmøde

VED AFBUD

Ring senest kl. 15 dagen før den aftalte tid. Ellers faktureres normalprisen for den aftalte tid.

Skriv til mig ang. et forløb

Jeg var vel 12 år, da jeg begyndte at ryge. Det gjorde alle dengang, og ikke mange talte om, hvor afhængig man blev, og hvor farligt det er. I foråret 2012 kunne jeg så  ”fejre” 40 års jubilæum som ryger.  Så jeg forærede mig selv en behandling hos Helle. Nok den bedste gave, nogensinde.  Jeg savner på ingen måde den ”ufine ven”, som altid var med på slæb i lommen eller tasken. Den ”ven”, som uden blusel ville have så meget magt, at det i værste fald kunne tage livet af mig. Den ”ven”, som kunne få mig til at handle totalt irrationelt, hvis jeg var ved at løbe tør. ”Man skal ville det her”, sagde Helle; og det ville jeg. Det var ikke rart mere, slet ikke hyggeligt, og man stank af gammelt askebæger hele tiden. Jeg kan jo sagtens huske, at jeg har været ryger, men jeg har ingen trang overhovedet. Jeg er faktisk totalt ligeglad med, om der sidder nogen tæt på og ryger, altså med mindre at de ryger så kraftigt, så det omringer mig, så jeg får det dårligt. Jeg har ikke, som ved tidligere mislykkede rygestopforsøg, lyst til at stå i slipvinden fra en oser, for at få del i ”glæden, ” tværtimod.  JEG ER FRI!  Anonym