Vælg en side

PRÆSTATIONSANGST / EKSAMENSANGST

Er du træt af at præstere mindre end optimalt, fordi symptomerne begrænser dig?

Bankende hjerte, svedende håndflader og rystende stemme er velkendte symptomer for alle, der lider af præstationsangst eller eksamensangst. Det er helt naturligt og normalt, at man mærker ”noget” i kroppen, når man ved, at nu er man altså PÅ. Dette ”noget” hænger sammen med oplevelsen af pres , samt ønsket om at præstere sit optimale. Men for mange bliver dette ”noget” så stærkt og dominerende, at det forhindrer en i at præstere overhovedet. Stemmen hakker, hjernen går i sort, man kan ikke fokusere eller koncentrere sig – og konsekvensen af dette kan være dumpede eksaminer, forfejlede præsentationer og i sidste ende, at din uddannelse eller dit drømmejob er uden for din rækkevidde. Ingen behøver at lide af præstationsangst eller eksamensangst.

Gennem hypnose kontakter vi underbevidstheden

og stopper det uhensigtsmæssige mønster om den misforståelse, at eksamen eller andre præstationer er farlige, og du får frigivet indre ressourcer som indre ro, styrke, overblik og tro på dig selv og dine evner, samt enhver anden ressource, som ønskes aktiveret – så du igen i ro og fred kan træde frem og præstere dit allerbedste.

Du vil også blive instrueret i at lave selvhypnose

Et effektivt værktøj, som giver dig mulighed for at styre gamle vaner og mønstre og skaber forandring i din måde at tænke på dig selv – og holder dig fast i at være rolig og i balance, når du skal præstere.

PRISER

1. session: 1250 kr.
Evt. opfølgende behandling koster 1000 kr.
Rigtig mange problemer kan ordnes med en enkelt behandling. Jeg anbefaler dog, at du altid bestiller en tid til opfølgning efter den første behandling. Du er altid velkommen til at ringe afbud, hvis du oplever, at din opfølgning er helt unødvendig.

BETALING

  • Mobile pay: 40766783
  • Bankoverførsel til Jyske Bank reg. 7253 konto 115869-8 Ved bankoverførsel, medbring kvittering for overførsel.
  • Eller kontant ved fremmøde

KLIPPEKORT

Klippekort til tre behandlinger: 3000 kr
Klippekort til fem behandlinger: 5000 kr

VED AFBUD

Ring senest kl. 15 dagen før den aftalte tid. Ellers faktureres normalprisen for den aftalte tid.

Skriv til mig ang. et forløb

”Jeg havde rigtig meget eksamens angst; jeg blev så nervøs at det helt tog overhånd, som om jeg slet ikke kunne huske noget.
Min mor bestilte en tid til hypnose til mig. Jeg vidste ikke rigtig hvad det gik ud på, men ville bare gerne kunne komme af med min usikkerhed og nervøsitet – så jeg ville kunne gå til eksamen osv., uden at blive så nervøs.
Jeg fik hypnose og allerede efter hypnosen følte jeg mig meget afslappet.
Jeg skulle til eksamen nogle dage efter og gik op uden at være nervøs og fik et flot 7 tal, var rigtig stolt.
Og udover det springer jeg også på min hest igen, og starter stævner, uden at være nervøs.” Kvinde, 26 år

Studerende

Efter tre dumpede køreprøver havde både jeg og mine forældre, som betaler mit kørekort, fået nok. Jeg blev simpelthen bare så nervøs, når jeg skulle til køreprøve og kunne slet ikke finde ro til at køre bil og kunne overhovedet ikke huske svarene på de teoretiske spørgsmål. Jeg fik en enkelt behandling hos Helle; genfandt min ro og min sikkerhed – og så bestod jeg den fjerde køreprøve. Tak for hjælpen! Kvinde, 18 år

Studerende

Præsentationen i torsdags gik rigtig godt! Det var på intet tidspunkt det at ’være på’, der fyldte noget – mere det, at jeg ikke synes, jeg havde øvet nok. Der var sat 45 min. af til mig – og jeg endte med at være på i tre-fire timer, fordi de var ret engagerede, og jeg hele tiden blev afbrudt af spørgsmål, så det blev mere en dialog. Jeg sov aldeles udmærket natten op til – og ja, den gamle følelse med de svedige håndflader, hjertebanken osv. var væk. Det var en ret så positiv oplevelse. Kvinde, 38 år

Ingenør