Vælg en side

ANDRE BEHANDLINGER

Oversigt over andre behandlinger

Alt det, du ikke er skabt med, fjernes let og enkelt ved hjælp af hypnoseterapi

Listen er uendelig – lad endelig ikke fantasien sætte grænsen!
Udgangspunktet er, at du kan få det, som du vil. At du kan give slip på alt det, du ikke ønsker at have i dit liv.

Eksempler kunne være:

Stress
Angst
Depression
Tristhed
Irritation
Vrede
Nervøsitet
Manglende energi
Søvnløshed
Afhængighed
Generthed
Rødmen
Spiseforstyrrelser

Hypnose ændrer også på fysiske tilstande.

Hovedpine
Migræne
Smerter
Astma
Allergi
Høfeber

Hvis dit problem ikke er nævnt på listen, så kontakt mig. Listen viser eksempler og er ikke komplet.

PRISER

1. session: 1250 kr.
Evt. opfølgende behandling koster 1000 kr.
Rigtig mange problemer kan ordnes med en enkelt behandling. Jeg anbefaler dog, at du altid bestiller en tid til opfølgning efter den første behandling. Du er altid velkommen til at ringe afbud, hvis du oplever, at din opfølgning er helt unødvendig.

KLIPPEKORT

Klippekort til tre behandlinger: 3000 kr
Klippekort til fem behandlinger: 5000 kr

VED AFBUD

Ring senest kl. 15 dagen før den aftalte tid. Ellers faktureres normalprisen for den aftalte tid. Betaling kan foregå kontant ved fremmøde eller ved bankoverførsel til Jyske Bank reg. 7253 konto 115869-8 Ved bankoverførsel, medbring kvittering for overførsel.

Skriv til mig ang. et forløb

“Forårets komme kan betyde ny energi, lyst sind og mod på det meste, men i år oplevede jeg det varme forår helt anderledes end vanligt. Jeg følte mig trist, tappet for energi og havde det, som om nogen havde placeret en osteklokke på mit hoved. Jeg følte mig ikke rigtigt syg, så overvejelserne om at gå til læge kom kun rigtig til udtryk, når det virkelig stod slemt til. Jeg troede ikke helt på alternative behandlingsmetoder, og da slet ikke når jeg ikke vidste, hvad jeg fejlede. Jeg prøvede hypnoterapi hos Helle Harbjerg og blev på alle måder glædeligt overrasket. Selve behandlingen er behagelig og effekten vidunderlig. Min oplevelse er, at hypnose er powerfull og yderst virksom. Første gang hjalp mig tilbage til mit gamle jeg, og efter et par dage var jeg som ny. Efter i alt tre behandlinger, hvor de sidste to var for at stabilisere det hele, oplevede jeg, at mange af mine symptomer på min ellers kroniske sygdom, struma, var aftagende og et par af dem er helt forsvundet. En skøn bivirkning.” Kvinde, 38 år

Folkeskolelærer

Jeg har nu i over to år været plaget af søvnløshed, og når jeg endelig faldt i søvn, vågnede jeg mindst 3–4 gange i løbet af natten.
Jeg har prøvet en del for at få en god nattesøvn, læst hvordan man falder i søvn og prøvet naturpiller dog uden nævneværdige resultater.
Efter en lang periode, hvor jeg ikke havde sovet særlig godt, kun ca. en 4 – 5 timer pr. nat, og min hverdag hang i laser, skulle der bare ske noget. Jeg googlede søvnløshed og fandt ud af, at hypnose måske kunne hjælpe. Derpå googlede jeg en hypnotisør i mit lokalområde og fandt Helle Harbjerg. Fik en tid hos Helle og var noget skeptisk, mon det nu også var sandt…..
Men mine skeptiske tanker blev gjort til skamme, for allerede efter den første hypnose faldt jeg uden videre i søvn, da jeg lagde mig i min seng og sov hele natten igennem. Det var dejligt!
Efter bare 2 gange hos Helle, er det blevet meget lettere at falde i søvn, og skulle jeg have problemer med at falde i søvn, har jeg nogle små trix jeg lærte af Helle til at overvinde søvnløsheden med. Det virker rigtig godt på mig. Nu hænger min hverdag sammen igen. Kvinde, 47 år

SOSU elev

Det er nu otte måneder siden mit første besøg hos Helle. Jeg har smidt over tyve kilo og vægten er stadig nedadgående. Jeg er simpelthen så glad for min beslutning om at bruge hypnoseterapi til at opnå kontrol over trang, tanker og vægt. Kvinde, 38 år

Ingeniør

Min oplevelse hos Helle har været både en øjenåbner og et kæmpe vendepunkt i mit liv.
Jeg kom til Helle med, hvad jeg troede var et lille simpelt problem – nemlig ikke at kunne sidde og spise med andre folk og især min egen familie, fordi jeg simpelthen blev irriteret over de lyde, der kom, når de andre spiste. Jeg tænkte med mig selv, at jeg bare var lidt sær, men efter at have snakket med Helle den første gang, fandt jeg ud af at mit problem ikke bare var en særhed, men noget der stak meget dybere. 1. gang jeg var ved Helle snakkede vi bare sammen og fandt ind til, hvad mit problem virkelig var. Jeg fik nogle selvhypnose øvelser jeg skulle bruge indtil jeg kom næste gang, og alene de havde sin virkning.
Næste gang kom jeg i hypnose – og jeg var helt overvældet over hvordan det bare efter 1 gang ændrede mit syn på mit liv og mine tanker.
Jeg vil gå så langt som at sige, at være hos Helle har ændret mit liv. Jeg var i alt 3 gange hos Helle – Jeg anbefaler hende gerne til andre.
Tak Helle…. Kvinde, 34 år

Bookeransvarlig