Vælg en side

MINDFULNESS INDIVIDUELLE FORLØB

Et individuelt forløb indeholder

    • 8 møder á en times varighed
    • Trygge rammer, hvor du kan være dig selv
    • Opmærksomhedsøvelser og meditation
    • CD med guidede meditationer til hjemmebrug

Sted:

Sted: Vestergade 1b, 8370 Hadsten

Pris 8000,-

Skriv til mig hvis du er interesseret i et forløb

Et individuelt mindfulnessforløb er for dig der

har lyst til at lære mindfulness og meditation at kende, helt for dig selv, i rolige omgivelser, og uden at være afhængig af en fast ugedag. Vi tager udgangspunkt i MBSR- programmet, som er et veldokumenteret kursusprogram, udviklet af mindfulnessens fader, Jon Kabat-Zinn. Læs generelt om mindfulness her

Vælger du et individuelt forløb

vil fokus være på dig; dine ønsker og behov. Hos mig er der plads til at være dig. Det individuelle forløb giver dig mulighed for en højere grad af dialog og personlig vejledning og sparring, i forhold til dine individuelle ønsker og behov. Du kan få glæde af det individuelle forløb, både som absolut nybegynder, og som lettere trænet mindfulness praktiker.

Træningen bygges op fra uge til uge

Vi beskæftiger os med forskellige opmærksomhedsøvelser og meditationer. Træningen bygges op fra uge til uge, så du langsomt får udviklet din egen mindfulnesspraksis. For at sikre et optimalt udbytte, er det vigtigt, at du afsætter ca. 45 minutter om dagen, til at træne derhjemme. Det er din egen praksis, som fortsætter efter forløbet hos mig, der er afgørende for dit udbytte.