Vælg en side

Datoer

Lørdag den 31. januar kl. 11:30-14:30

Lørdag den 28. februar kl. 11:30-14:30

Lørdag den 21. marts kl. 11:30-14:30

Kurset foregår i

Favrskov Erhvervscenter
Bogøvej 15, 8382 Hinnerup

Samlet pris for hele forløbet, 1200kr

inkl. materialer og CD med guidede meditationer

Er du interesseret så kontakt mig her

Det er virkelig fantastisk

Fokus vil først og fremmest være på, hvordan vi kan bringe det bevidste nærvær ind i hverdagen, for både voksne og børn. Du vil lære forskellige øvelser og lege, som både kan bruges på lige fod med Ludo og Uno, Minecraft og Moviestar Planet, men som også kan sættes i spil, mens vi klarer hverdagens gøremål. Du vil altså både lære at være mindfull, alene eller sammen med dit barn, mens I skræller kartofler, læser lektier, handler ind – og du vil lære lege at kende, som du kan bruge tid på at lege med dit barn, eller lære dit barn at lege sammen med søskende eller venner.

Du vil også blive introduceret til guidede meditationer

og du vil få din egen CD med hjem, med meditationer, som du kan bruge, når du har lyst og tid.

Vi ved, at det at leve mindfuldt er med til at gøre os mere modstandsdygtige. Vi tåler, mærker og rummer mere af livet, når vi er mindfulde. Mindfulness virker stress reducerende – vi bliver ganske enkelt mere glade af mindfulness.

Kurset forløber over tre mødegange. Mellem hver mødegang vil du få et fokus med hjem, som du skal være særligt opmærksom på. På den måde bevæger vi os dybere ind i mindfulnessens væsen, for hver gang vi ses.

Efter de tre mødegange vil du have en klar fornemmelse af, hvad mindfulness er, og hvad det kan. Du vil være i stand til at bringe mindfulness i spil i dit eget og familiens liv, på et niveau, hvor alle kan være med.

Ingen forhåndsviden eller træning er nødvendig

Vi tager den helt fra bunden. I trygge rammer får du mulighed for at øve dig, og udforske hvad mindfulness kan komme til at betyde for dig og din familie.