Vælg en side

FOR VIRKSOMHEDER OG INSTITUTIONER

Jeg kan skabe bedre trivsel for dine ansatte og mindske sygefraværet i din virksomhed

Mindfulness forløb

Hypnose forløb

Supervisions forløb

Teambuilding forløb

Nedbring sygefravær

En sund, rask og glad medarbejder er en god og effektiv medarbejder!
Som leder af en virksomhed er jeg sikker på, at du af og til overvejer, hvordan du kan nedbringe dine medarbejderes sygefravær. Du har måske oplevet, at en eller flere af dine medarbejdere har for mange enkelte sygedage og måske kan du ikke sige dig fri for en gang imellem at komme til at mistænke, at der slet ikke er tale om regulær sygdom. Overbelastning på arbejdet eller privat. Gentagne anfald af hovedpine. Følelsen af uforklarlig stress. Depressive tilstande.

Vi kan lige så godt være ærlige og erkende, at langt de fleste sygemeldinger i dag ikke handler om influenza eller lungebetændelse – men mere om behovet for at trække stikket for en stund. Det hele er blevet for meget. Hovedpinen ligger og lurer, trætheden er overmandende. Behovet for at passe på sig selv, er så stort, at medarbejderen ringer sig syg og bliver hjemme.

Måske handler din medarbejders mistrivsel om forhold, som du som chef eller leder kan ændre på. Og måske gør det ikke. Måske ligger problemerne i din medarbejders privatliv. Måske ved I slet ikke, hvor problemet kommer fra.

Under alle omstændigheder er det din virksomhed, der betaler. En medarbejder hjemme er en medarbejder mindre på job og produktiviteten daler. Tid er penge.

Frem trivsel

Det er almindeligt kendt, at trivsel blandt medarbejdere, fremmer effektiviseringen på arbejdspladsen. Derfor kan trivselsfremmende tiltag i virksomheden ses som en investering, der vil kunne måles på virksomhedens bundlinje.

Der kan være tale om trivselsvanskeligheder, der har privat eller personlig karakter. Der kan også være tale om store eller små samarbejdsvanskeligheder og der kan være tale om velfungerende teams, som måske har fortjent lidt ekstra opmærksomhed og forkælelse.

I virkeligheden kan der være tale om hvad som helst, når vi retter blikket på medarbejdernes trivsel.

Til syvende og sidst er det en fordel for virksomheden, at hjælpe med at sørge for at medarbejderne trives, alene og sammen.

Øg produktivitet

Gennem de sidste tre år har jeg hjulpet hundredevis af mennesker. Mine konsultationer handler om alt fra overvægt til lavt selvværd; fra stress til oplevelsen af depressiv tilstand.

Jeg er uddannet narrativ terapeut, hypnoseterapeut og mindfulness instruktør. I mine bestræbelser på at hjælpe folk til at ændre på deres situation, benytter jeg det bedste fra alle tre af mine uddannelser. På den måde er jeg sikker på, at jeg kan tilbyde noget, som passer til hver enkelt.

Er du interesseret i at vide mere, kan du bestille en gratis og uforpligtende virksomhedskonsultation, hvor vi sammen kan finde frem til, hvad der er brug for i din virksomhed.

Du kan læse, hvad tidligere klienter har sagt, her. (linkes til udtalelser)

Læs om Mindfulness

Læs om Hypnoseterapi

Læs om Narrativ terapi